Opinie 2018-04-12T09:37:19+00:00
  • review rating 5  Świetna obsługa. Bardzo miła atmosfera i te KILOGRAMY tam zostawione. Cud miód.

    thumb Magda Futyma
    9/11/2018

    review rating 5  Indywidualne potraktowanie klientek. Swobodna, przyjazna atmosfera. Super oferta, dopasowana do potrzeb kobiet w różnym wieku i kondycji. Polecam.

    thumb Amanda Bachman
    8/13/2018

    review rating 5  Świetny klub dla kobiet, dostosowany do naszych potrzeb. Byłam z przyjaciółką, która jest stałą bywalczynią i wyszłam zachwycona. Oferta warta skorzystania.

    thumb Dorota Argus
    7/25/2018
  • review rating 5  Dostałam karnet prezentowy do tego cudnego miejsca. Super oferta dla pań, doskonałe miejsce relaksu. Bardzo profesjonalny personel z przyjaznym nastawieniem do klientek.

    thumb Abigail Wagner
    6/04/2018

    review rating 5  Osobiście nie korzystałem :) ale kupowałem prezent dla mojej kobiety w postaci karnetu na zabiegi. Miła obsługa i świetnie rozpoznane potrzeby w trakcie krótkiej rozmowy. Bardzo indywidualne podeście, duży profesjonalizm. Polecam!

    thumb Grzegorz Malinowski
    5/23/2018

    review rating 5  Umówiłam się z czystej ciekawości. Skorzystałam z konsultacji specjalistycznej i otrzymałam specjalny indywidualny program. Podoba mi się takie podejście do konkretnych potrzeb klientki. Bardzo profesjonalnie zorganizowane studio urody. Gorąco polecam !!!

    thumb Barbara Lang
    5/23/2018
  • review rating 5  Miejsce godne polecenia! Wyjatkowe i niepowtarzalne!

    thumb Beata Mazur
    4/16/2018

    review rating 5  Miejsce idealne dla kobiet. Można popracować nad kondycją, wymodelować ciało, zrelaksować się. Profesjonalna i zawsze pomocna obsługa. Przyjemne wnętrze. Wszystko to sprawia, że mogę szczerze polecić Studio Figura Projektant każdej pani.

    thumb Katarzyna Dybaś
    4/13/2018

    review rating 5  Wspaniała atmosfera i dbanie o klienta . Panie są przemiłe i zaangażowane łącznie z właścicielką :) świetny wystrój, który przekłada się na samopoczucie i chęci do ćwiczeń. Duży wybór zabiegów. Krem do biustu "Studio Figura" petarda !! :) polecam

    thumb Olivia Soprano
    4/12/2018
  • review rating 5  Świetne miejsce, super sprzęty, bardzo miła i profesjonalna obsługa, która jest dostosowana do każdego indywidualnie. Polecam

    thumb Dominika Szczurowicz
    4/12/2018

    review rating 5  Super miejsce, świetna obsługa i atmosfera. Gorąco polecam :)

    thumb Joanna Bajda
    4/11/2018

    review rating 5  Świetne miejsce, profesjonalna obsługa i przemiła szefowa! POLECAM WSZYSTKIM!!!!

    thumb Magdalena Trinder
    4/11/2018
  • review rating 5  Polecam wszystkim Kobietom! :)

    thumb Marek Wolan
    4/10/2018

    review rating 5  Pięknie! :)

    thumb Izabela Wolan
    4/10/2018